Let's spread the word!  THE ADAPTIVE CROSSFIT LEAGUE
View this email in your browser
Januari 2017

CROSSFIT, VOOR IEDEREEN

CrossFit, dat is toch die super schaalbare sport waar iedereen aan mee kan doen? Juist! Dat vonden wij ook. Maar.. Hoe doe je eigenlijk die Burpee als je in een rolstoel zit? Hoe vang je een Wall-ball als je blind bent en Snatchen op één been? Is dat mogelijk?!? En hoe coach je dat?

Wij zijn Team No Limits, een sportteam bestaande uit mensen met een beperking of chronische ziekte. Wij geloven dat elke sport toegankelijk zou moeten zijn voor iedereen. Zeker CrossFit. Daarom hebben wij met Crossfit FSF in Driebergen de handen ineen geslagen. Een gruwelijke nieuwe missie was al snel een feit. Wij worden ‘the adaptive league’ en gaan in een maandelijks Adaptive Lab schaalmogelijkheden onderzoeken voor mensen met een beperking.  Onze droom? Dat elke trainer weet hoe je van een beperking een uitdaging maakt en dat iedereen kan sporten. Want we love sport!

MEET THE TEAM!

ESTHER DE ROO

Esther lijkt een onschuldig feetje, maar ze powercleant sneller dan jij volgen kan. Onze Flexy-ess is zo flexibel, dat zij haar ijzersterke wil in een handomdraai ombuigt naar een weg. 

MICHAEL ROBBERT BRANS

Michael is de aanpakker van het team. Zijn positieve vibes inspireren ons om altijd een tandje harder te gaan. Miky heeft al van ontzettend veel sporten geproefd, maar verloor zijn hart aan obstacle course running en Crossfit. 

Two is not a crowd?
Check de rest van het team >>

Onze droom is dat alle reguliere sporten toegankelijk zijn voor iedereen.


Yes! De eerste twee ‘adaptive labs' zijn een feit  en stonden in het teken van elkaar leren kennen, onze doelen stellen, Burpees en onze agenda voor 2017! Wat we hebben uitgespookt?
Scroll down and read carefully!

2017 BRENGT ONS RAMMEND VEEL AMBITIE!

Ons team kent een mooie schare aan gruwelijk ambitieuze sporters en dat maakt onze agenda voor 2017 niet leger. Onze ambitie? CrossFit toegankelijk maken. Waarom? Wij geloven dat dat kan! Wat gaan we doen? Goede vraag, lees verder>>

HOE ZIET EEN GOEDE WOD ERUIT?

Sta je dan, rammend volle les, komt er iemand in een rolstoel binnen. Hoe schaal je Boxjumps voor hem? Of hoe ziet een goede WOD er eigenlijk uit. In het eerste Adaptive Lab werkte we onder leiding van CrossFit Coach en teamgenoot Jos Hermans drie basisprincipes uit!   
Lees hier de drie basisprincipes>>
Share
Tweet
Forward
Share
HOE DRAAG JIJ BIJ?  Bijdragen is simpel, spread the word, stuur deze nieuwsbrief door en blijf op de hoogte van ons werk. Wil je meer doen om onze missie te verspreiden? Neem vooral contact op door ons te mailen via info@therearenolimits.nl. Dan bekijken wij graag de mogelijkheden! 

KUTKWOOT

(~en. ev. m. bet: standaardgrappen die je niet hoeft te maken tegen mensen met beperking, want je bent niet origineel)

 

Tegen iemand zonder been
"Je staat al met een been op de finishlijn" 

Dit is een maandelijks terugkerende rubriek met standaardqoutes die wij nu te vaak gehoord hebben.
Voor meer adaptive nieuws, ga naar onze website!
Deze nieuwsbrief is een uitgave van Team  No Limits.
Team No Limits werkt samen met Crossfit FSF.