Team No Limits wordt Dutch Adaptives!

Let's spread the word!

In 2014 richtte het Revalidatiefonds het ambassadeursteam onder leiding van Rudy de Jonge Team No Limits op. Dit team, bestaande uit sporters met een beperking of chronische ziekte heeft zich sindsdien grensverleggend ingezet sport toegankelijk te maken.

Drie jaar later is Team No limits uitgegroeid tot een team met meer dan 20 sporters, actief in drie sporten, obstacle course racing, zeilen en Crossfit en onze ambitie blijft evenals de aandacht voor onze missie groeien.

Daarmee groeide wij ook letterlijk uit ons jasje. Om onze doelstellingen voor de toekomst te waarborgen moesten we zaken officieel gaan regelen.

We worden een goed doel!
Eind 2016 is de knoop definitief doorgehakt: We worden een goed doel! De afgelopen maanden is hard gewerkt aan een nieuwe naam, nieuw uiterlijk, gedegen beleidsplan en de oprichting van een stichting.

We zijn dan ook ontzettend trots te kunnen zeggen dat wij per 15 maart 2017 officieel bestaan. Team No Limits – Revalidatiefonds gaat vanaf heden verder als Dutch Adaptives. Een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk, maar mét stevige missie.

Waarom een nieuwe naam?
Als je team No Limits googlet, wordt je losgelaten in een oerwoud aan initiatieven voor mensen met een beperking die allemaal willen laten zien dat er geen grenzen zijn. Naast dat wij daarmee lastig vindbaar zijn, is het wat ons betreft niet waar. Er zijn grenzen, maar daar kunnen wij prima mee dealen! Dat wij geen vork vast kunnen pakken, betekent niet dat we ons vlees niet snijden. Dat wij MS hebben, betekent niet dat we op de bank gaan zitten. Wij gaan, ondanks onze grenzen, keihard door waar anderen stoppen!

Ons doel?
Dutch Adaptives heeft de missie dat sport direct bijdraagt aan de zelfstandigheid en volwaardigheid van het leven van mensen met een beperking en of chronische ziekte. Het is goed voor de conditie, de zelfverzekerdheid en zorgt voor nieuwe contacten. Sport is bewezen zó goed voor je, dat het volgens ons toegankelijk zou moeten zijn voor iedereen.

Benieuwd naar ons plan voor de komende jaren!? Check hem hier! >>

logo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *