Team No Limits naar team WK obstacle racing in Londen

Let's spread the word!

Aankomend weekend verschijnen 40 internationale teams aan de start van het WK obstakel racen voor teams. Het is het allereerste WK in deze opkomende sport, waarin je een tien kilometer lange hindernis baan vol obstakels aflegt.  Ook het Nederlandse  team no limits, een team bestaande uit atleten met beperking doet mee aan dit valide WK. Met deze hoge opkomst hebben zij direct veel concurrentie.
“Wij willen laten zien dat ook een beperking slechts een obstakel is dat je kan overkomen. “ vertelt John de Haan, teamlid van het WK team.  Team No Limits rent nu drie jaar obstakel races als team en wil met deze deelname laten zien dat een beperking hebben zeker niet betekent dat je op de laatste plaats eindigt.

Built to perform
Het team bestaat niet uit de minste sporters. Jacco Middelveldt, een van de meest ervaren sporters uit het team is een atleet in hart en nieren. De Nederlands kampioen verspringen rende diverse marathons.  Ook Tamara Janssen is geen nieuweling in de sport. Al jaren traint zij actief in de survivalsport. Als zevende vrouw in haar leeftijdsgroep kwalificeerde ze zich vorig jaar tussen alle valide renners voor het WK.  John de Haan weet als amputatievoetballer wat sport is en rent al 3 jaar obstakel races en ook Floor Latijnhouwers is na jarenlang actief geweest te zijn in de paardensport nu een ervaren modderaar.

Samen naar een inclusief sportaanbod
Team No Limits is een team van sporters dat in verschillende sportdisciplines laat zien dat een handicap geen beperking hoeft te zijn om in het reguliere circuit mee te komen. De missie? Reguliere sport toegankelijk maken voor iedereen. De afgelopen jaren is gebleken dat de samenwerking met bedrijven en gemeentes daarin een belangrijke rol speelt.

Hiab is een van de bedrijven die Team No Limits ondersteunt naar het WK obstacle racen. “voor ons is dit team het toonbeeld van performance en doorzettingsvermogen,  dat steunen wij graag”, aldus Gaston van Kleef, directeur van Hiab Benelux.  Op de hoogte blijven van dit team tijdens het WK? Volg hen op facebook en instagram 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *